Annons:

Annons:

Projektledare till Club Eriks

Beskrivning:

Är du en driven projektledare som vill vara med och utveckla marknadens mest inspirerande upplevelser?

Vi söker dig som är en skicklig gruppreseproducent. Du älskar att arbeta kreativt med olika projekt, från ax till limpa. Du har kommit till insikten att kryssningar är ett extremt smart sätt att uppleva världen och det är meriterande om du arbetat med kryssningar tidigare. Du är även väl bekant med Amadeus och är duktig på att finna de mest optimala flyglösningarna för våra kunder.

Du är en positiv och prestigelös person som trivs med att arbeta i team. Du roas av att finna nya spännande resekombinationer och har förmågan att på ett tilltalande sätt kommunicera dem i både bild och text. Du älskar att möta kunder i butik, digitalt och på telefon.

Anställningsformen är en tillsvidareanställning. Du blir en av sju i ett team som sitter på Saltmätargatan i centrala Stockholm. Tillträde den 1 september är önskvärt och lön enligt överenskommelse.

Club Eriks är ett företag som etablerades redan 1993 och vi arbetar både med B2B och B2C. Vi producerar helt egna reseupplevelser, ofta med inslag av kryssningar, över hela världen. Vi är medlemmar i Travel Support. 

Tycker du att din profil överensstämmer med beskrivningen, skicka din ansökan med CV och personligt brev idag till tomas.jonsson@cluberiks.se. Urval sker löpande.

 

Välkommen till Club Eriks, Världens Bästa Upplevelser!

 

www.cluberiks.se

Publicerat den: 21 juni 2017, 19:26

Produktchef B2B till Tallink Silja
Sista ansökningsdag:
13 August, 2017
Projektledare till Club Eriks
Sista ansökningsdag:
30 July, 2017
Marketing and Sales
Sista ansökningsdag:
10 August, 2017
Project Sales Manager till Tallink Silja
Sista ansökningsdag:
13 August, 2017
Västindienspecialisten söker två engagerade resekonsulter
Sista ansökningsdag:
14 August, 2017