Annons:

Annons:

Resesäljare till Resia Sveavägen i Stockholm

Beskrivning:


Resia Travel Group är ett värderingsstyrt försäljningsbolag med tillgänglighet, kompetens och personligt engagemang i fokus. Vår verksamhet omfattar försäljning av semesterresor, affärsresor samt möten, event och konferens i 45 butiker, på Internet och per telefon. Hos oss arbetar branschens vassaste resesäljare – deras passion, kompetens och långa erfarenhet av försäljning och resor är vårt viktigaste konkurrensmedel. Vi har Sveriges ledande kompetens, bredaste produktutbud och samarbetar med små och stora varumärken och aktörer inom både semesterresor, affärsresor samt möten, event och konferens.

Resia bedriver e-handel inom fyra olika varumärken, Resfeber.se, Boxoffice.se och Resia.se samt dess motsvarigheter i Norge och Danmark.

I Göteborg finner du vårt huvudkontor – Servicecenter – som stödjer försäljningen med säljsupport, ekonomisk uppföljning, personalfrågor, teknisk utveckling, marknadsföring samt affärsutveckling.

Är du en relationsskapande och inspirerande person med erfarenhet av försäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål? Hos oss får du vara en del av ett framgångsrikt team på en arbetsplats som präglas av respekt, kompetens och energi? Vi söker nu en engagerad, ambitiös och handlingskraftig resesäljare med erfarenhet av semesterreseförsäljning. Resia Sveavägen Stockholm har idag 4 anställda och arbetar med försäljning av Semesterresor, nu söker vi förstärkning av en erfaren resesäljare.
Beskrivning av tjänsten
Tjänsten som resesäljare innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt, destinations- och systemkunskap men framförallt en försäljningstalang. Genom att göra en snabb och träffsäker behovsanalys ger du förslag till kunden utifrån kundens efterfrågan, gärna med en överraskande twist.
Denna tjänst innebär främst försäljning av semesterresor i möte med kund i butik eller på telefon. Du är införstådd med dessa kundgruppers skiftande förväntningar på en resebyrå. Din huvudsakliga arbetsuppgift är försäljning men du engagerar dig även i lokala aktiviteter för att främja och öka försäljningen, t ex skyltning, kampanjer, kundevents etc.
Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning och gillar att ha koll på såväl de senaste resetrenderna som dina säljsiffror. Du är full av energi, har ett högt driv och är en van problemlösare. Du är en förebild som engagerad säljare och ser möjligheter hellre än problem. För att ha en långsiktigt och hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder samt bearbetar nya kunder. När kunden inte söker dig så söker du upp kunden.
Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer. För oss är det en självklarhet att du har ett kostnadsmedvetet synsätt utan att för den sakens skull göra avkall på en god och långsiktig service gentemot våra kunder. Även om du har fokus på personliga säljmål ser du också vikten av att jobba i grupp och uppnå gemensamma mål inom gruppen.
Kvalifikationer
Vi vill att du har:
– Erfarenhet av arbete på resebyrå med försäljning av semesterresor
– Goda kunskaper i bokningssystemet Amadeus
– Goda försäljningsresultat
– Goda destinationskunskaper
– Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är erfarenhet av kryssningsförsäljning.

Då Resia strävar efter mångfald inom organisationen uppmuntrar vi sökande av olika bakgrund.
Placering
Stockholm Sveavägen
Omfattning
Enligt överenskommelse
Tillträde
Enligt överenskommelse
Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta resebyråchef Eva Wigerfors Luehrs via e-post: eva.wigerfors-luehrs@resia.se
Ansökan
Du är välkommen men din ansökan senast den 2 juli via www.resiatravelgroup.se/jobb. Klicka på knappen ”Ansök” där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.
Urvalsprocessen kommer att inledas omgående med fortlöpande intervjuer.

 

Publicerat den: 12 juni 2017, 16:37

Big Travel söker tre st säljare till Östersund
Sista ansökningsdag:
03 July, 2017
Secret Escapes söker Sales Manager Package Holidays
Sista ansökningsdag:
06 July, 2017
Project Sales Manager till Tallink Silja
Sista ansökningsdag:
17 July, 2017
Resesäljare till Resia Sveavägen i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 July, 2017
Jambo Tours/TEMA söker reseproducent
Sista ansökningsdag:
30 June, 2017
FCM Travel söker en hungrig utesäljare
Sista ansökningsdag:
14 July, 2017