Annons:

Annons:

Resesäljare, vikariat 4 månader

Beskrivning:

MSC Cruises är världens tredje största kryssningsrederi. Kryssningar är det segment inom resebranschen som ökar mest för tillfälle. Just nu söker vi en ny medarbetare som vill vara med och ytterligare stärka MSC Cruises position på marknaden. Detta är ett vikariat med start i början av juni, till en början 4 månader men med största sannolikhet möjlighet till förlängning.

Som säljare kommer du att ingå i ett team på nio personer där vissa jobbar mot återförsäljare och vissa mot direktkunder. Vi jobbar mot alla de Skandinaviska länderna.

Personen vi söker ska kunna jobba flexibelt med både våra direktkunder och våra återförsäljare. Dina arbetsuppgifter kommer vara väldigt varierande men främst bestå av att per telefon och mejl sälja MSC Cruises resor och produkter. Mycket av arbetet består också i att supportera kunder/resebyråer gällande allmänna frågor om kryssningar, hemsidan, MSC Voyages Club etc. Vi vill även stärka vår direktförsäljning under 2018, så personen vi söker ska vilja vara med på resan och inte vara rädd för förändringar och hitta nya vägar att gå.

 

Vi letar efter en person som stämmer in på följande:

  • Erfarenhet från resebranschen
  • Engagemang och hög servicenivå, du ska älska att ge våra kunder den bästa servicen!!
  • Ett strukturerat arbetssätt och förmågan att arbeta under stress.
  • Van att arbeta resultatinriktat
  • En positiv inställning och en stark drivkraft
  • Flexibilitet och teamkänsla

 

Vi erbjuder:

  • Ett spännande, roligt och varierande arbete i en hektisk bransch
  • Att få arbeta i ett fantastiskt team med härliga kollegor
  • Att få arbeta med en av resebranschens mest spännande produkter

 

Intervjuer sker löpande vilket innebär att du bör skicka in din ansökan omgående.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Ekholm, antingen per mail caroline.ekholm@msccruises.se eller per telefon 08-510 00 509.

Skicka din ansökan till MSC Cruises till caroline.ekholm@msccruises.se och märk mailet med ”Resesäljare”.

MSC Cruises är världens tredje största kryssningsrederi med huvudkontor i Neapel. I Sverige har man funnits sedan 2004 med huvudkontor i Stockholm och idag finns även ett kontor i Norge och ett i Danmark.  MSC Cruises har den mest moderna flottan i världen med de tretton fartygen MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Magnifica, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Armonia och MSC Lirica som kryssar i Medelhavet, Karibien, Nordeuropa, Atlanten, Syd- och Nordamerika, Sydafrika och Asien. Fram till 2026 kommer MSC Cruises och fördubbla sin kapacitet genom 11 nya fartyg.  MSC Cruises ingår i samma koncern som MSC Cargo, ett av världens största containerfraktföretag. Ägare är den italienska familjen Aponte. Besök www.msccruises.se

Publicerat den: 02 mars 2018, 16:49

General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018