Annons:

Annons:

Snowfall söker Client Satisfaction Manager

Beskrivning:

Vill du hålla några av världens nöjdaste kunder ännu nöjdare? Snowfall är ett globalt konsultföretag inom transport- & och resesektorn. I huvudsak arbetar vi med utveckling av affärs- och systemlösningar som hjälper kunder såsom SAS, MTR, American Airlines och Panasonic att bli mer lönsamma, effektiva och framgångsrika. Med etablerade kundrelationer världen över har vi kontor i Stockholm, Uppsala, Zagreb, Berlin, Madrid, New York och San Fransisco.

Ditt uppdrag

Som CSM kommer du att ha en nyckelroll i att attrahera nya kunder och utveckla befintliga kundrelationer. Du har det övergripande ansvaret att driva och utveckla klientrelationerna i såväl strategiska som operativa frågor. Det innebär att du genom analys av verksamheten, framlägger åtgärder för effektivisering samt resultatförbättringar. Ditt huvudsakliga uppdrag är att att uppfylla kundkontrakt genom att arbeta mot uppställda mål avseende kostnadseffektivitet, operationell prestation och kundnöjdhet i enlighet med Snowfalls åtaganden.

Uppgifter som ingår är bland annat:

  • Att etablera och förstärka samarbetet vad gäller arbetsformer och nätverk med Snowfalls kunder och berörda interna avdelningar
  • Ansvar för att information förmedlas mellan kund och medarbetare inom ansvarsområdet och även säkerställa att informationen tas emot
  • Resultatansvar för kundnöjdhet kopplat till Snowfalls leveranser
  • Delta i relevanta forum i syfte att stärka befintliga och skapa nya kundrelationer
  • Följa och hålla sig uppdaterad i, givna lagar, avtal och Snowfalls policys, processer, riktlinjer, rutiner och mål

Som Client satisfaction manager rapporterar du till Chief Commercial Officer.

Dina tidigare erfarenheter

För att vara framgångsrik i denna roll har du gedigen erfarenhet av kundrelaterat arbete såsom KAM, Försäljningsansvarig eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av B2B-försäljning alternativt försäljning av komplexa IT-lösningar. Vidare ser vi gärna att du har dokumenterat mycket god förmåga av att bygga goda kundrelationer. En stor del av vår verksamhet riktar sig mot globalt ledande företag inom travelindustrin vilket gör att tidigare erfarenhet från travel- eller resebranschen är starkt meriterande.

Dina färdigheter och din personlighet

För att lyckas i rollen som CSM behöver du vara en social kompetent, lösningsorienterad, och prestigelös person. Vi värderar personliga egenskaper högt och söker efter en person som är affärsmässig, kommunikativ och driven. Du är van att arbeta med olika typer av människor och lätt för att, på ett förtroendegivande sätt etablera långvariga kundrelationer. För att trivas hos oss är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Du har en förståelse för affären och har förmågan att inta ett helhetsperspektiv samtidigt som du inte är rädd för att ge dig in i detaljer när så krävs.

Vi erbjuder
En miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och bidrar till Snowfalls fortsatta utvecklingsresa. Du kommer att arbeta i en organisation med internationalla kunder och unika och innovativa projekt. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du arbetar i ett team med kompetenta och trevliga kollegor. Vi sitter i fräscha och attraktiva lokaler vid Centralstationen i Stockholm och i Ekeby bruk i Uppsala.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsätts enligt överenskommelse. Eventuella frågor besvaras av Soliman Herrera, CCO, på soliman@snowfall.se. Urval och intervjuer sker löpande.
 

Publicerat den: 13 oktober 2017, 13:50

ICEHOTEL söker säljare
Sista ansökningsdag:
09 November, 2017
Aircontact Sweden AB söker Country Manager och flygmäklare
Sista ansökningsdag:
31 October, 2017
Sunbirdie söker golfresesäljare!
Sista ansökningsdag:
30 October, 2017
Projektledare till Scanworld Conference & Events
Sista ansökningsdag:
03 November, 2017
Snowfall söker Client Satisfaction Manager
Sista ansökningsdag:
03 November, 2017
På nytt jobb