Annons:

Annons:

Täby Resebyrå söker en säljande resebyråchef

Beskrivning:

Täby Resebyrå, som är en privatägd självständig resebyrå inom Egencias partnernätverk, erbjuder en trevlig och spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och utmärkta möjligheter för din fortsatta utveckling inom resebranschen.

Vi strävar efter att erbjuda hög personlig service, som kombinerat med användande av modern teknik möter våra kunders behov. Vi anser att det går utmärkt att kombinera personlig service med onlinebokningar och appar, allt beroende på varje kunds egna önskemål.

Som ett mindre företag med platt organisation, går vi snabbt från ide till genomförande. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant med de tjänster och produkter vi kan erbjuda marknaden.

Vi är ett bra och engagerat team med högt i tak och utrymme för egna initiativ. Våra lokaler ligger i Hägernäs företagsby i Täby där vi har vatten och natur om knuten, men ändå närhet till Täby centrum.

Nu söker vi dig, som vill ta ytterligare ett steg i karriären och ta ansvar för den operationella verksamheten på resebyrån. Vi tror att du idag är en driven kundorienterad affärsresesäljare som vill ha mer utmaningar och ett större ansvar.

Du bör därför som person vara ansvarstagande och känna ett stort engagemang för service och försäljning, kunna jobba i, men även leda ett team. I rollen ingår också ett aktivt säljarbete mot våra befintliga kunder och rekrytering av nya kunder. Du bör därför vara utåtriktad och ha en social förmåga som gör att du lätt kan få kontakt med nya människor. Där andra ser svårigheter, ser du möjligheter, för din grundinställning är positiv.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som resebyråchef är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att se till den dagliga verksamheten sker så effektivt som möjligt med goda rutiner, moderna hjälpmedel och hög produktivitet. Samt att det råder ett bra arbetsklimat som gör att Täby Resebyrå upplevs som en attraktiv arbetsgivare som månar om sin personals hälsa, trivsel och personliga utveckling.

Resebyråchefen rapporterar direkt till Täby Resebyrås VD. I befattningen ingår budget och personalansvar för resesäljarna. Samt att ansvara för kontakter med de leverantörer och partners som används i den dagliga operationella verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:

–          Planering och uppföljning av den dagliga reseförsäljningen

–          Se till att de verktyg som används i verksamheten fungerar på optimalt sätt

–          Utföra Travel Management arbete

–          Hjälpa till med kundrekrytering och säljstöd till kundansvarig.

–          Vid hög belastning och semestrar fungera som förstärkning till resesäljarna i deras dagliga arbete.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

–          Hög kompetens inom och gedigen erfarenhet av bokning i Amadeus

–          Goda kunskaper inom självbokning, specifikt Amadeus produkter.

–          Goda kunskaper inom Mid-Office system, specifikt Antares.

–          God datorvana med kunskap i MS Office.

–          Mycket goda kunskaper både muntligen och skriftligen i svenska och engelska. Ytterligare språk är en fördel.

Du delar vårt engagemang för kvalitet och personlig service i kombination med modern teknologi.

Startdatum: Under Juni  – Augusti 2017

Lön: Individuell lönesättning

Tjänst: Tillsvidaretjänst på heltid.

Sista ansökningsdatum: Ansökningarna behandlas kontinuerligt. Ring gärna och diskutera tjänsten med Mona Kågström telefon 0708 – 758439 eller sänd din ansökning med CV till mona.k@tabyresebyra.se Givetvis kommer Din ansökan att behandlas konfidentiellt.

Publicerat den: 11 april 2017, 11:03

Täby Resebyrå söker en säljande resebyråchef
Sista ansökningsdag:
09 May, 2017
Inca Tours söker nya kollegor
Sista ansökningsdag:
11 May, 2017
Västindienspecialisten söker engagerad resekonsult
Sista ansökningsdag:
16 May, 2017
På nytt jobb