Annons:

Annons:

Travel News söker chefredaktör

Beskrivning:

Är du grym på att skriva om näringsliv och företag – och gillar att gräva ner dig i branschspecifika frågor? Är du lika bra på att göra ett snyggt magasin som att sätta rubriker som ingen kan låta bli att klicka på? Då ska du söka jobbet som chefredaktör för Travel News.

Travel News är Sveriges ledande branschtidning för rese- och turistnäringen, både i magasinsform och på webben. Varje vardag publicerar vi nyheter på travelnews.se. Magasinet ges ut åtta gånger per år.

Vi skriver om resebranschen för resebranschen och är därmed en business-to-businesstidning. Travel News bevakar affärsresandet, resebyråerna, researrangörerna, flygbolagen, hotellen, färjerederierna, tågföretagen och biluthyrarna, liksom IT-utvecklingen och det politiska beslutsfattandet.

Travel News är oberoende, grundades 1985 och ägs av Res Travel Magazine, som också ger ut tidningen Res.

Nu söker vi en ny chefredaktör. Du som söker bör vara en duktig skribent och redaktör, som gillar att jobba med såväl längre, granskande reportage som snabba nyheter för webben. Du måste också direkt hitta vinkeln som får reseproffsen i branschen att läsa, och inte fastna för vad den reseintresserade allmänheten söker; du ska helt enkelt kunna göra journalistik som är nyttig för resebranschens ledande medarbetare.

Vi sitter i mysiga lokaler vid Mariatorget i Stockholm. Denna rekrytering görs i samarbete med Bohmans Nätverk. Välkommen med din ansökan senast 20 januari till Jan Berkö, jan.berko@bohmans.com. Eller ladda upp den HÄR.

För frågor om tjänsten kontakta även Nils Norberg, vd och ansvarig utgivare: nils@res.se, 070-715 60 84.

Publicerat den: 03 januari 2018, 14:43

Poseidon Travel AB söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
30 January, 2018
Travel News söker chefredaktör
Sista ansökningsdag:
20 January, 2018
På nytt jobb