Annons:

Annons:

VD Visit Dalarna

Beskrivning:

Om oss

Dalarna är en av Sveriges mest kända regioner med den kanske största privata turismen i Sverige året runt. Många upplever Dalarna som Sveriges urbild, en äkta plats med välkomnande människor. Vi på Visit Dalarna AB vill fortsätta att utveckla den positiva bild som finns av regionen. För att göra det behöver vi någon med stark ambition att leda arbetet framåt. Visit Dalarna AB har en stolt tradition av att ta ett ansvar för hela regionens tillväxt. Vi har verksamhet i alla regionens kommuner, med huvudkontor i Rättvik. Bolaget ägs av Dalarnas 15 kommuner och drivs tillsammans med den privata besöksnäringen. Som destinationsutvecklingsbolag arbetar vi hårt för att främja besöksnäringen i Dalarna. Besöksnäringen är avgörande för länet och omsätter idag drygt sju miljarder svenska kronor. Målet är att företagen inom besöksnäringen ska omsätta 10 miljarder senast 2025. www.visitdalarna.se

Om företaget

Vårt ansvar sträcker sig såväl nationellt som internationellt. För att stärka varumärket DALARNA som besöksmål finns en affärsplan och en ”Strategi 2030” där visionen är: ”Att skapa minnen för livet med upplevelser som överträffar besökarnas förväntningar”

Vi utgår från värderingar som bygger på Engagemang, Nyfikenhet och Omtänksamhet. Vår verksamhet syftar till: Skapa förutsättningar för Dalarna att utvecklas till ett föredöme inom destinationsutveckling som bidrar till en framgångsrik växande besöksnäring som gör Dalarna till en ännu mer attraktiv plats att bo, leva och verka i. Strategierna vi arbetar med bygger på Hållbarhet, Digitalisering och Internationalisering. Vi prioriterar ett nära samarbete med företagen i besöksnäringen och förväntar oss fortsatta framgångar för regionens turism. I organisationen finns idag en hög kompetens inom destinationsutveckling, kommunikation, lokalkännedom och ett starkt engagemang som kommer att stå till ditt förfogande i din roll som vår nya ledare.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en VD som ska göra Dalarna till Norra Europas ledande och mest attraktiva besöksdestination

Som VD skall du ha ett stort fokus på att ena näring och kommuner kring uppställda mål och visioner. Vi ser gärna att du är van att arbeta i både privat och offentlig verksamhet. Du behöver ha erfarenhet från varumärkes och marknadsfrågor, samt god erfarenhet av ledningsgruppsarbete och rapportering till styrelse.

Din profil

Vi söker en modern nätverksbyggare med goda kommunikationsförmågor. Som ledare är du trygg och tydlig med en förmåga att entusiasmera din omgivning. Som person är du drivande, affärsmässig och prestigelös med ett brinnande intresse för Dalarnas fortsatta utveckling.

Uppdraget är tydligt: du kommer att bli en ambassadör för Dalarna som tillsammans med medarbetare, kommuner och vår regions turistföretag förverkligar visioner och planer för att lyfta Visit Dalarna till nästa nivå. Du kommer dessutom att ha ett av Sveriges roligaste jobb.

Visit Dalarna samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 22a april. För ytterligare information kontakta gärna Rekryteringskonsult Anders Hultgren 0733-512 701

Ansök här

Publicerat den: 03 april 2018, 15:06

FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018