Annons:

Annons:

Yasuragi söker en Trevenue Manager

Beskrivning:

 Är du en erfaren Revenue Manager i dag? Älskar du siffror och analyser men också möjligheten att vara med och påverka idéer och strategier till resultat och vidare utveckling? Vill du på allvar arbeta med Total Revenue Management? Då är du kanske den Yasuragi söker. 

Ett besök på Yasuragi är en totalupplevelse som består av många delar, logi, mat, dryck, mötes rum, bad, behandlingar. Som Trevenue Manager ansvarar du för att strategiskt arbeta med utvecklingen av paket, prissättning och optimering av samtliga avdelningarna. Du arbetar nära Marknad & försäljningschefen med team, vilket kräver att du tycker om samarbeten och människor men också att du är modig och kan argumentera för de strategiska åtgärder du anser ska genomföras.  

Vi ser att Yasuragis nästa Trevenue Manager är/har:

Ø  Erfarenhet från tidigare Revenue manager rollen, gärna med stora mötesavdelningar, eller kanske du kommer från en annan bransch

Ø  Analytisk och detaljstyrd, någon som gillar Excel och system

Ø  Flytande i ett skandinaviskt språk och/eller engelska, i tal och skrift

Ø  Förmågan att tänka och lägga långsiktiga strategier och som samtidigt sköter den dagliga optimeringen

Ø  Logi är bara en av flera faktorer för Yasuragis framgång. Därför behöver du vara kreativ och innovativ

Ø  Gillar samarbeten då men som Trevenue Manager hos oss leder och inspirerar revenue arbetet ut i hela organisationen.

 

TRevenue Managern rapporterar direkt till hotellets VD och kommer att ingå i hotellets ledningsgrupp

 

Yasuragi arbetar aktivt med att vara en hållbar och jämlik arbetsplats. Målet är att alla medarbetare upplever att medarbetarlöftet ”Jag vill känna att jag mår bra på jobbet” uppfylls varje dag. Som medarbetare på Yasuragi får du tillgång till ett gediget utbildningsprogram som bland annat innefattar kunskap och träning i självledarskap, närvaroträning, säkerhet och hållbarhet.

Yasuragi erbjuder japanskt bad med varma källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande aktiviteter. 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 24 möteslokaler samt två restauranger med mat inspirerad av det japanska köket. Yasuragi drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, som är en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad.

Yasuragis kundlöfte är att hos oss ska alla kunna varva ned, hitta tillbaka till sin energi och åka hem med ny kraft. Syftet med att arbeta på Yasuragi är att ge deras gäster denna möjlighet. Som medarbetare på Yasuragi är du en del av det team som skapar miljöer och upplevelser för att människor ska må bra och därmed i sin tur kunna bidra till en värld där vi kan leva i harmoni.

 

Läs mer om Yasuragi på www.yasuragi.se

Läs mer om tjänsten på http://taktikon.com/recruit-yasuragi/

 

Ring gärna till Annemarie Gubanski på +46 (0)73 9044 222 om du vill ha mer information. Ansökan innan 30 juni 2017 sker genom att skicka ditt CV och introduktionsbrev via email på info@taktikon.com.

Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan därför ske innan sista ansökningsdag.

Publicerat den: 02 juni 2017, 19:15

Resesäljare till Resia Sveavägen i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 July, 2017
Project Sales Manager till Tallink Silja
Sista ansökningsdag:
17 July, 2017
Jambo Tours/TEMA söker reseproducent
Sista ansökningsdag:
30 June, 2017
FCM Travel söker en hungrig utesäljare
Sista ansökningsdag:
14 July, 2017
Big Travel söker tre st säljare till Östersund
Sista ansökningsdag:
03 July, 2017
Yasuragi söker en Trevenue Manager
Sista ansökningsdag:
30 June, 2017