Annons:

Annons:

Birka Cruises utökar Höga kusten-satsningen

Birka Cruises utökar antalet kryssningar inomskärs längs Höga kusten nästa sommar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Birka Cruises började med sina Höga kusten-kryssningar sommaren 2016 med tre fullbokade avgångar. I år utökade rederiet till fyra avgångar och nu meddelar man att det blir fem kryssningar nästa sommar.

– Intresset för Höga Kusten är fortfarande väldigt stort, därför känns det helt rätt att utöka satsningen och ge alla resenärer som är intresserade möjligheten till den här unika upplevelsen, säger Marie Malmros på Birka Cruises.

 

2 kommentarer

  1. Agneta: En fantastisk resa, som vi varmt rekommenderar, allt fungerade väl, trots att båten var fullbokad när vi åkte medio juni 2017, Härnösand, första stoppet. hade ett excellent mottagande med musik och turistbyrån på plats med flera välordnade arrangemang. Här har Luleå något att lära sig av, tyvärr var det ingen som öppnat dörren till den fina kyrkan i Gammelstan, när vi kom dit:. Synd att ingen ordnat med detta. Kom igen Luleå, ni har mycket att visa upp.
    Svara
  2. Alice m: Jättefin resa, men det skulle kanske vara lite godare mat, den var smaklös, en buffé vore bättre att ha, och jag förstår att man vill inte ha buffé för att alla andra båtar här det. Men varför inte variera lite. Och se till att någon smakar på maten innan, man förväntas få lite mer och godare mat.
    Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel & Meetings Manager
Sista ansökningsdag:
19 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
På nytt jobb