Annons:

Annons:

Hurtigruten börjar kryssa till Ryssland

Hurtigruten lanserar expeditionskryssningar från Tromsö till Ryssland under 2019.

Förra veckan släppte Hurtigruten nyheterna att hybridbåtarna MS Roald Amundsen och MS Fridtjof Nansen ska gå på expeditionskryssningar längs norska kusten hela sommaren 2019. Nu utvidgas satsningen, bland annat med 15 dagars expeditionskryssningar till Murmansk och Frans Josef Land från Tromsö i augusti och september 2019.

– Frans Josefs land är en av världens mest spektakulära men samtidigt minst besökta destinationer. De arktiska områdena i Ryssland har enorm potential och är perfekta för Hurtigrutenexpeditioner, säger Daniel Skjeldam, vd för Hurtigruten.

Expeditionskryssningarna ska genomföras med MS Spitsbergen, det senaste tillskottet till Hurtigrutens flottan av specialbyggda expeditionsfartyg.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
På nytt jobb