Annons:

Annons:

Trelleborg väntar kryssningsfartyg

Den 19 juli stiger 1 200 tyska kryssningsgäster i land i Trelleborg när M/S Artania lägger till i Trelleborgs hamn. Det är första gången Trelleborg tar emot kryssningsgäster.

Under tolv timmar blir det fullt ös i Trelleborg. Både kommunen, hamnen och det lokala näringslivet slår på stora trumman med allt från musik, utflykter till extra generösa öppettider i butikerna.

–Vi vill att passagerarna ska känna sig välkomna i Trelleborg, säger Ditte Fagerlund, VD för Visit Trelleborg.

Det är första gången som Trelleborgs Hamn utgör ett stopp för ett kryssningsfartyg. Tack vare det nybyggda färjeläget och pirarmarna är det möjligt för Trelleborg att ta emot M/S Artania.

–Vi har fått förfrågningar förr, men då var hamnen inte utbyggd och vi kunde inte erbjuda det manöverutrymme som så stora fartyg kräver. Efter att vi kommit överens med M/S Artania har vi fått fler förfrågningar men än är inget klart, säger Tommy Halén VD för Trelleborgs Hamn.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Travel & Meetings Manager
Sista ansökningsdag:
19 March, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
På nytt jobb