Annons:

Per Johnsson ny chefredaktör för Travel News

Per Johnsson, vd och redaktör på Respress, blir ny chefredaktör för Travel News som är en del av RES Travel Magazine. Samtidigt blir RES innehållsleverantör till Respress.

Per Johnsson är inget nytt namn för Travel News läsare. För drygt 15 år sedan var han reporter och t f chefredaktör på tidningen. Därefter har han ägnat sig åt affärs- och resejournalistik i olika former, främst genom sin byrå Respress som bland annat levererar resereportage till svenska och norska morgontidningar varje vecka. De senaste åren har hans namn återkommit allt oftare i Travel News igen och nu tar han alltså över som chefredaktör.

”Ett drömjobb för mig. Det blir oerhört roligt och stimulerande att göra en redan bra produkt ännu bättre och ännu mer angelägen för sina läsare. Det gäller såväl papperstidningen som digitalt”, säger Per Johnsson.
I samband med att Per Johnsson tillträder tjänsten som chefredaktör blir Travel News systertidning RES innehållsleverantör till Respress.

”RES och Respress är en ”perfect match”. Tillsammans kan vi skapa högklassigt innehåll till såväl våra egna produkter som till externa kunder. Dessutom får Travel News en rutinerad chefredaktör som kan resebranschen utan och innan”, säger Nils Norberg, vd för RES Travel Magazine.

Per Johnsson tillträder tjänsten som chefredaktör för Travel News den 1 augusti. RES tar över redaktörskapet för Respress veckoleveranser successivt under hösten och vintern.

 

Kommentarer är stängda.