Annons:

Annons:

Amex-Norman går till nysatsande Travelclick

Patrik Norman, mångårig medarbetare och nyckelperson på American Express, har rekryterats till amerikanska Travelclick, som nysatsar på den svenska marknaden.

– Jag blev erbjuden ett kanonjobb som regionchef för Travelclicks verksamhet i Centraleuropa med 20 länder inom mitt ansvarsområde. Jag kunde inte tacka nej och tiden kanske ändå var mogen efter 20 år på American Express, säger Patrik Norman, som de senaste fyra åren arbetat som ansvarig för chef för onlineverksamheten inom American Express och även suttit i koncernledningen.
Travelclick levererar produkter och lösningar för att optimera hotellens intäktsflöde.
– I Sverige är vi relativt okända, men är faktiskt världsledande på vårt område. Nu ska vi satsa på Norden och därför har jag anställd David Bronx från Rica som försäljningsansvarig för Norden.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
På nytt jobb