Annons:

Annons:

Carlson Wagonlit Travel förutspår stora prisökningar

Carlson Wagonlit Travel förutspår tvåsiffriga procentökningar av världens flygpriser under nästa år.

Upp till tolv procent beräknas biljettpriserna på inrikesflygningar stiga under nästa år, enligt CWT. På de internationella flygningarna får passagerare räkna med att punga ut mellan 16 och 20 procent mer. Det skriver BTNonline.
Orsakerna är bekanta: höga bränslekostnader och kapacitetsnedskärningar, men även nya avgifter och påslag beräknas påverka priserna.
Inrikespriserna nådde under årets andra kvartal ett rekord för de senaste sju åren efter en ökning med tio procent på ett år. Internationella flygningar ökade samtidigt med elva procent.
Hotellkostnader beräknas stiga i mindre skala på grund av lägre efterfrågan och ökat utbud. Högst tre procent högre priser spås för branschen. Hyrbilspriser och tågresor tros förbli desamma, åtminstone i USA.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
På nytt jobb