Annons:

Annons:

Daniel Atteroth lämnar BCD Travel

Efter endast åtta månader tvingas Daniel Atteroth, som varit BCD Travels ansikte utåt i Sverige och nordisk direktör för Account Management, sluta i samband med en omstrukturering inom resebyråkedjan.

I den nya organisationen kommer det kommersiella ansvaret för BCD Travel i Norden ligga under Lars Dissing. Han blir direkt ansvarig för både den uppsökande försäljningen på marknaden men även utvecklingen och fasthållandet av relationen med befintliga kunder. Det innebär att tjänsten som nordisk direktör för Account Management, som Daniel Atteroth innhaft, försvinner. Dessutom försvinner även en specifik försäljningstjänst som BCD Travel haft i Malmö.
–  Vi ville få en bättre koordinering mellan de kommersiella funktionerna och då stod valet mellan de här två herrarna. Valet föll  på Lars Dissing som bland annat har en betydligt längre erfarenhet av affärsreseverksamhet, säger BCD Travel Nordenchef Thomas Lundberg.
Atteroth skulle även ha rollen som ”ansiktet utåt” på den svenska marknaden gentemot kunder och partners. Nu blir det de tre resebyråcheferna på kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö som får dela på den rollen.
– Vår utmaning är hela tiden vår lokala närvaro samtidigt som vi ska vara nordiska och internationella. Men vi har i ett års tid arbetat mycket målinriktat med att nedtona de nationella tillhörsområdena. Vi är nordiska, men samtidigt är varje marknad viktig. Vi kan till exempel inte vara framgångsrika i Norden om vi inte är framgångsrika i Sverige, säger Thomas Lundberg.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018