Annons:

Annons:

Egencia vinner Försäkringskassan som ny kund

Egencia är ny affärspartner till Försäkringskassan. Upphandlingen gäller fyra år.

Egencia, som driver affärsresesegmentet inom Expediakoncernen, har slutit avtal med Försäkringskassan gällande resebyråtjänster. Förutom tjänsteresor omfattar uppdraget också konferenser.

I upphandlingen lades enligt Egencia stor vikt vid ”digitala funktioner, innovativa lösningar och starkt engagemang från en driftig samarbetspartner”.

– Samtliga är egenskaper som helt ligger i Egencias DNA och som värdesätts högt inom privat sektor. Vi är glada att se att offentlig sektor i allt högre grad börjar värdera funktion och inte enbart prislapp även om den självklart är en viktig del av helheten. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med Försäkringskassan och vår gemensamma resa mot digitalisering, säger Michael Schüller, vd Egencia Sweden i ett pressmeddelande.

Upphandlingen gäller i fyra år med möjlighet att förlängas ett år.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
På nytt jobb