Annons:

Annons:

FCM har utsetts till världens ledande affärsresebyrå

När galan World Travel Awards 2017 i Vietnam 24-årsjubilerade i helgen utsågs FCM Travel Solutions till världens ledande affärsresebyrå för sjunde året i rad.

FCM Travel Solutions Nordenchef Bodil Månsson är stolt över utmärkelsen vid World Travel Awards 2017.

– 2017 har varit en milstolpe för FCM Travel Solutions globalt, såväl som för oss här i Norden. Vi har stärkt vår närvaro i nyckelregioner och lyckats nå ut till fler multinationella kunder. Utöver det har vi lanserat den högteknologiska plattformen FCM Connect, och vår prisbelönta mobilapplikation Sam (Smart Assistant), som är baserad på AI-teknologi, säger hon i en kommentar.

En kommentar

  1. kritisk till fake news: Tycker ni bör undersöka information ni får innan den publiceras . FCM utsågs inte till världens ledande affärsresebyrå 2017 . Utan det vanns av American Express. FCM vann för bästa Travel Management Company !!! https://www.worldtravelawards.com/award-worlds-leading-travel-management-company-2017 Inte riktigt samma sak :-) Och här följer länken över American Express som bästa Affärsresebyrå. https://www.worldtravelawards.com/award-worlds-leading-business-travel-agency-2017
    Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018