Annons:

Flytt ska öka Egencias globala tillväxt

Egencia meddelar att deras chief technology officer, Alex Kaluzny, flyttar från USA till Paris för att bidra till företagets globala tillväxt.

Flytten är också en del av Egencias globala omorganisation som syftar till att öka den globala marknadsandelen. I fjol öppnade företaget kontor i både Hongkong och Singapore.

Kaluzny var tidigare baserad i Bellevue, Washington, hemvist för ett av Egencias största utvecklingsteam och även huvudkontor för Expedia Group och ett antal andra teknikjättar.

Egencia skriver i ett pressmeddelande att flytten till Europa till stor del beror på att tillväxten av teknik- och utvecklingsteam har vuxit dubbelt så snabbt utanför som i USA under de senaste två åren. En annan anledning till förändringen är att Egencia i större utsträckning ska kunna vara med i den globala kampen om talanger.

– Genom att flytta till Paris kan jag få till fler fysiska möten med teamen och förhoppningsvis vara en mer effektiv ledare över regionerna, säger Alex Kaluzny.

Egencia växer snabbt och har idag verksamhet i 65 länder. Intäkterna 2016 ökade med 16 procent till 462 miljoner dollar.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024