Annons:

Annons:

Heathrow Express kan bokas i Amadeus

Amadeus satsar på att integrera tågresor i bokningssystemet.

Resebyråer som är anslutna till Amadeus kan nu boka Heathrow Express-biljetter. Heathrow Express är först ut i en satsning av Amadeus att göra det möjligt att boka flyg- och tågresor samtidigt.
Heathrow Express transporterar i snitt 16 000 resenärer varje dag mellan Heathrow och London. Det nyligen tecknade avtalet med Amadeus innebär att Heathrow Express blir den första flyg-tåg-förbindelsen som kan bokas i Amadeus system av resebyråer över hela världen.
Resenärer som ska resa med Heathrow Express behöver därmed inte längre köpa eller hämta ut sin biljett på stationen. Bokningssystemet skapar, baserat på standardiserad teknik för e-biljetter, en tågbiljett i pdf-format som är giltig som färdbevis.
– Med detta avtal kan resebyråerna göra bokningarna på Heathrow Express snabbare och mer effektivt. Det är ett stort steg framåt i vår strategi att kunna erbjuda det mest kompletta utbudet av flyg- och tågresor och säkra att resenärerna får en så bekväm och enkel resa som möjligt. Nu väntar vi på att fler aktörer ska följa efter, säger Janchrister Egnefors, vd för Amadeus Scandinavia.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
På nytt jobb