Annons:

Resebyrån blir resestudio hos Resia

Nu lanserar Resia sitt nya koncept, Resia Travel Studio.

Digitaliseringen inom resebranschen i kombination med det i det närmaste oändliga utbudet ligger bakom Resias nya butikskoncept Resia Travel Studio.

Resia Travel Studio, som lanserades den 9 oktober i Kungsbacka, är enligt resebyrån inte en färdig butik, utan ”snarare ett arbetssätt där kunderna är starkt involverade”. I butiken ska Resia tillsammans med sina kunder att testa nya idéer för att höja upplevelsen av att planera och boka semesterresor.

– I vår digitala transformation med en växande onlineförsäljning ser vi även ett tydligt behov av att förändra den fysiska butikens roll. Vi möter ett stort intresse för personlig service, en efterfrågan som ökar mest hos våra yngre kunder. Det gäller både för enklare bokningar och mer unika reseupplägg. Många känner stress över att lösa allt på egen hand, och väljer att ta hjälp av våra resespecialister med både inspiration och smarta lösningar för att spara tid, säger Eva Moen, vd på Resia Travel Group i ett pressmeddelande.

Resia skriver i ett pressmeddelande att det nya konceptet är en ”integrerad del av en gränslös säljorganisation online, i butik och på telefon”, där teknik, digitala upplevelser och det personliga mötet mellan kunden och resespecialisten kombineras.

 

Resia Travel Studio är utvecklat av Resia ihop med Vink, WNYA och BornsteinLyckefors.

Kommentarer är stängda.