Annons:

Annons:

Secret Escapes växer snabbt i Sverige

Resesajten Secret Escapes växer starkt i Sverige. Antalet svenska medlemmar har ökat med 20 procent till över en miljon och bolaget har haft en tillväxt på 37 procent det senaste året.

 

Det framgår av ett pressmeddelande.

I september tog Londonbaserade Secret Escape in 111 miljoner dollar i en nyemission och tidigare i år förvärvades den tjeckiska resebyrån Slevomat. I Sverige har antalet medlemmar ökat med 20 procent det senaste året och uppgår idag till totalt 1 150 520.

– Secret Escapes koncept bygger på lyxupplevelser till kraftigt rabatterade priser och det har fått oss att växa rejält det senaste året i Sverige. Med vår nyemission och uppköpet av Slevomat öppnar det upp för ytterligare satsningar. Vi vill ge alla chansen att sätta extra guldkant på tillvaron, säger Gustaf Peterson, Försäljningschef för Skandinavien.

Secret Escape är en internationell resesöksajt för prisvärda lyxresor. Sedan varumärket lanserades 2011 har det introducerats i 21 länder i Europa, Asien och USA. Medlemsantalet har växt från 4 miljoner i januari 2014 till över 47 miljoner medlemmar idag.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
På nytt jobb