Annons:

Annons:

Ticket lanserar Charter.no

Ticket förvärvade i höstas prisjämförelsesajten Charter.se av Flightmate AB. Nu lanserar resebyråkedjan även charter.no.

I samband med förvärvet av prisjämförelsesajtenCharter.se i oktober 2017 så köpte Ticket även domänerna Charter.no och Charter.dk. Syftet med förvärvet var enligt Ticket att komplettera sitt kunderbjudande och växa inom chartersegmentet online.

Charter.se lanserades i samband med förvärvet och nu är det alltså dags att lansera norska charter.no. För Danmark finns ännu ingen tidsplan.

– Vi har under de senaste åren haft en stark organisk tillväxt online, både inom charter och inom flygbaserad försäljning. Uppköpet är ett sätt att bredda oss ytterligare och det ger oss mycket bra förutsättningar framåt för att fortsätta vår utveckling inom chartersegmentet online, säger Pelle Svensson, chef för Online hos Ticket.

LÄS OCKSÅ: Ticket köper Charter.se

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
På nytt jobb