Annons:

Travel News Studio

Travel News Studio är Travel News återkommande branschseminarier för rese- och turistindustrins nyckelpersoner, som genomförs varje vår och höst. Årets höstseminarium hålls 16 november på Sheraton Stockholm med bland andra TUI Travels vice koncernchef Johan Lundgren som en av talarna.

Travel News Studio

Nästa Travel News Studio: 16 nov 2012

Travel News Studio fungerar som ett kunskapsforum med teman som är aktuella för näringen. Det är en viktig mötesplats för nätverkande mellan branschens olika delar.
Vårens Travel News Studio hålls alltid i februari samband med resebranschens egen Oscarsgala, Grand Travel Award, i Stockholm.
Årets höstseminarium äger rum 16 november kl 12-17 på Sheraton Stockholm. De tre huvudtalarna är Johan Lundgren, vice koncernchef TUI Travel, Klas Eklund, seniorekonom SEB och en av den svenska webbvärldens mest uppskattade talare Joakim Jardenberg.

Mer info och anmälan kommer inom kort.

Läs mer om Travel News Studio-seminariet den 28 november 2011 ”Förändra för att överleva”, där bland andra SAS koncernchef Richard Gustafson var en av talarna.

Läs mer om Travel News Studio 15 februari 2011 ”Europas framtid”  som gästades av EU-korrespondenten Rolf Fredriksson och Nordeas chefsekonom Annika Winsth.

Kommentarer är stängda.