Program 2015

15.00–18.00 Travel News Studio (registrering från kl. 14.30)
18.00–19.00 Mingel & fördrink
19.00–20.15 Prisutdelning – Grand Travel Award
20.15–01.00 Middag & festligheter


Rätt beslut – kontrollera kriser och maximera möjligheter

Travel News inspirerar dig till en bättre beslutsfattare–strategi, analys, kunskap & processer.

Resebranschen är rik på erfarenheter av beslutsfattande som visat sig kunna vara föredömligt såväl som förödande. Travel News undersöker vad som motiverar, driver och föranleder beslut –  vare sig det är krav, omständigheter eller invanda beteendemönster. Lyssna till Lottie Knutson som hyllats för sin krishantering samt toppchef från Expedia, där snabba beslut inom produktutveckling som snabbt når onlinekunden är avgörande för att förbli världsledande inom resor och teknologi. Förstå psykologin och bakgrunden till våra beslut genom att lyssna till Ari Riabacke som är fil.dr. i risk- och beslutanalys.


Talare

Ari Riabacke,
Fil. Dr. i risk- och beslutsanalys

Dagligen fattar vi upp till 10 000 beslut, valmöjligheterna har aldrig varit fler. Samtidigt har våra hjärnor förändrats väldigt lite sedan stenåldern. Ari Riabacke, doktor i beslutsfattande, vill hjälpa oss att fatta klokare beslut, göra bättre affärer och leva det liv vi önskar.

Lottie Knutson,
Kommunikations- & reseproffs

Hon blev Lottie med hela svenska folket under tsunamikatastrofen, då hon och Fritidsresor hyllades för sitt agerande och sin kommunikation i kris. Nu är hon högaktuell med succéboken "Nödrop när krisen kommer" och delar med sig om erfarenheter av att hantera stora dramatiska kriser och minst lika förödande lågintensiva kriser i arbetslivet.

Moderator

Ellinor Persson
Moderator

En av Sveriges mest rutinerade programledare från TV och välbekant ansikte för resebranschen från bland annat Turistgalan. Tillika vinnare av På Spåret 2005.