Annons:

Grand Travel Award 2015 – Sponsorer

Sponsorer – Grand Travel Award 2015

 

 

Allt blir mycket enklare med First Card

First Card är ett komplett system för alla dina utlägg i tjänsten – det blir enkelt att skriva dina reseräkningar. Företaget får en snabb, ekonomisk och säker fakturaadministration -ger kontroll och samlad statistik över resandet.

 


Cabonline

Ett smartare sätt att boka och betala taxi. Cabonline har utvecklat det smartaste och smidigaste systemet någonsin för att boka och betala taxi. De erbjuder taxi till fast pris mot betalning som resekonto, faktura och kreditkort. Cabonline har gjort det smidigt och enkelt att hantera hela resan från bokad till avslutad anpassat för dig som reser, bokar och administrerar! Cabonline är bokningsbart i hela Sverige och inom kort även Norge. I Stockholm har de fler bilar en någon annan. I Februari kan du även boka taxi via Cabonline i Aetm!
 

 

 

Välkommen till Grand Hôtel

Grand Hôtel Stockholm har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. Varmt välkommen hit.

 


 

Specialisten på såväl marknadsundersökningar som anonyma kundbesök

Vi skräddarsyr alla undersökningar – och ger dig bästa underlag för kloka beslut

 


 

Resebemanning

Specialiserade på bemanning och rekrytering för resebranschen! Här finner du lösningen på stressiga arbetsdagar och personalbrist med rätt kompetens och lång erfarenhet. Vi kan era dagar!

 

 

 

Ensam i sin klass

Travel News bevakningsområden är mötesindustrin och affärsresandet, resebyråerna, researrangörerna, flygbolagen, flygplatserna, hotellen, färjerederierna, tågföretagen, bussbolagen och biluthyrarna. TN bevakar även IT-utvecklingen inom branschen, liksom det politiska och juridiska beslutsfattandet.

Kommentarer är stängda.