Annons:

Annons:

Norwegian satsar vidare på Travel News Market

Norwegian är ett av många flygbolag som ställer ut på Travel News Market den 9 november i Stockholm. ”Mycket lyckat i fjol”, säger Petteri Olsén, Norwegians försäljningschef för Frankrike, Asien, Sverige och Finland

Travel News stora branschevent Travel News Market äger rum den 9 november på Stockholm Waterfront Congress Centre mitt i huvudstaden. Det blir en heldag mellan klockan 10 och 17.

En av de första utställarna är Norwegian, som också erbjuder kostnadsfria flygbiljetter från såväl WTM i London som  från Norge, Danmark och Finland.

– Vi tyckte att det var mycket lyckat i fjol och ser fram emot att få vara med igen och utveckla denna branschdag, säger Petteri Olsén, Norwegians försäljningschef för Frankrike, Asien, Sverige och Finland.

Utöver Norwegian finns många andra flygbolag bland utställarna.

Läs hela utställarlistan här.

SNABBFAKTA TRAVEL NEWS MARKET

– Tid: 9 november mellan klockan 10 och 17.
– Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.
– Utställare kan precis som i fjol hyra ståbord. Nytt för i år är att det även går att hyra golvyta och bygga egen monter eller beställa Travel News standardmonter.
– På kvällen blir det branschfest på Café Opera tillsammans med Flight Club och Air France-KLM och Dominikanska republikens turistbyrå.

Besökare anmäler sig gratis här.

Utställare anmäler sig här.

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018