Annons:

Annons:

Discover New England får ombud i Skandinavien

Atlantic Link ska marknadsföra Discover New England i Skandinavien och Finland.

Avtalet, som gäller från och med 1 september, innebär att Atlantic Link tar hand om Discover New Englands försäljnings- marknads- och pr-arbete på den skandinaviska och finska marknaden.

Atlantic Link representerar sedan tidigare Massachusetts Office of Tourism och Visit Maine. Med Discover New England på kontot representerar nu Atlantic Link hela New England på den skandinaviska och finska marknaden.

– Vi är mycket glada över att att ha blivit utvalda att övervaka Discover New Englands verksamhet i Skandinavien och Finland. Hittills har det varit ett stort nöje att marknadsföra intressanta resmål som Massachusetts och Maine, så det faktum att vi nu har möjlighet att visa upp vad hela New England har att erbjuda ser vi fram emot, säger Karin Gert Nielsen, vd för Atlantic Link i en kommentar.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Manager Packages Team to Secret Escapes
Sista ansökningsdag:
15 March, 2018
Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
Shop Manager
Sista ansökningsdag:
11 March, 2018
Jorden resor söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018