Annons:

I sommar drar alltfler till Säfsen

Skidorten Säfsen rapporterar att deras sommarbeläggning är den högsta någonsin, 17 % högre jämfört med samma period i fjol.

Säfsen har en omfattande sommarverksamhet där 63 % av gästerna kommer från utlandet. De största nationaliteterna är Holland, Tyskland och Danmark. Ökningen kommer av att fler svenska och utländska familjer bokat samt en hög efterfrågan även utöver de klassiska semesterveckorna.

– Vi har målmedvetet och under många år gjort det enklare och roligare för barnfamiljer att vara aktiva tillsammans. Våra aktiviteter är lättillgängliga, här behöver du inte vara en skogsmulle för att kunna få en vildmarksupplevelse samtidigt som du bor och lever väldigt bekvämt säger Katrin Strandell, platschef på Säfsen Resort. Vi ligger helt rätt i tiden där trenderna med hälsa, aktivt liv och design pekar till vår fördel.

Inför sommarsäsongen har Säfsen byggt nya MTB-leder för de som vill utmana sin cykelfärdighet och cykla tillsammans med sina barn eller vänner. De nya lederna är 200 meter, 400 meter och 2,2 km samt en teknikbana med olika balans- och teknikövningar. Ofta finns MTB-instruktörer på plats. Sedan tidigare finns 350 km MTB-leder av alla svårighetsgrader.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024