Annons:

Annons:

Jysk Rejsebureau köper Winberg Travel

"Vi är så ofantligt stolta och glada att bli systerföretag med Kilroy, Benns Rejsor och Jysk Resjsebureau", säger Milla Limrell på Winberg Travel.

Specialistresebyrån Winberg Travel i Eslöv behåller sitt eget namn och de åtta anställda.

– Vi är väldigt nöjda med att Winberg Travel vill arbeta med oss. De två tidigare ägarna har drivit en framgångsrik verksamhet i tolv år och vi ser fram emot att vidareutveckla varumärket och företaget. Vi har stora ambitioner för företagets tillväxt, säger Niels Amstrup i ett pressmeddelande om förvärvet, vars förhandlingar har pågått sedan augusti 2017.

Jysk Rejsebureau har 85 anställda fördelade på kontoren i Århus, Aalborg, Herning och Köpenhamn.

– Det var rätt i tiden att göra detta. Prislappen är konfidentiell, men det är mer att det känns rätt än priset. Vi kommer få muskler att växa i en tuff konkurrens, säger Milla Limrell på Winberg Travel. Bolaget startade 1969 av Gösta Winberg och var från början  fokuserat på bussresor.

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018