Annons:

Skistar sätter rekord och styr mot Alperna

Skistars bokningsläge i Sverige och Norge är "rekordhögt". Samtidigt är skidanläggningsföretaget på väg att köpa sin första destination utanför Skandinavien.

Bokningsläget för innevarande säsong i Skistars befintliga anläggningar i Sverige och Norge ligger 12 procent högre än vid samma tidpunkt föregående år. 

– Det är glädjande att bokningsläget för innevarande säsong är rekordhögt, där samtliga veckor fram till påsk är bättre bokade än föregående år, säger Skistars vd Mats Årjes i ett pressmeddelande.

Skistar är på väg att köpa sin första destination utanför Skandinavien. Vinterturismföretaget har erbjudits att delta i en riktad företrädesemission i bolaget St Johanner Bergbahnen i Österrike. ”Ett accepterande av erbjudandet innebär ett ägande om cirka 68 procent av aktierna i bolaget. Emissionsbeloppet uppgår till 10 miljoner euro”, skriver Skistar som beskriver St Johann i österrikiska Tyrolen som en klassisk skidort.

– I St Johann har vi hittat en bra skidort att etablera Skistar i Alperna. Genom vår kunskap, destinationens geografiska läge samt en positiv hotellexpansion i St Johann ser vi en utvecklingspotential för destinationen, säger Mats Årjes.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024