Annons:

Annons:

Vem får Sveriges bästa jobb?

Svenska Turistföreningen gör som turistmyndigheten i Australien. Någon ska under 60 dagar få göra en modern Nils Holgerson-resa genom Sverige och prova det bästa som landet har att erbjuda.

– Vi blev inspirerade av ön Hamilton på Stora barriärrevet som på liknade sätt erbjöd ”The best job in the world”. Men vi vill dra det lite längre, vi har ju så mycket mer än bara en ö, vi vill visa upp hela Sverige, men på ett lite annorlunda sätt, säger Yvonne Arentoft, vd STF.
STF kallar platsen för Sveriges svenskaste jobb. En person ska anställas för att under 60 dagar, mellan den 6 juni och den 6 augusti, resa landet runt för att se det bästa, uppleva det bästa, äta det bästa och prova på det bästa som landet har att erbjuda.
Person som söks beskrivs som landets mest sociala, en äventyrsälskare som älskar både fram- och baksidan av en kamera och är nyfiken på landets mer obskyra avkrokar. Personen ska rapportera till omvärlden via sju bloggar, Twitter, Facebook och livekamera.
Under resan kommer också flera tävlingar och upptåg att ta plats. Uppdrag inkluderar saker som att utse landets snyggaste radiopratare, bestiga Kebnekaise, proväta Calskrove i Skellefteå och att hitta lokala svordomar.
– Vad kan vara bättre än att låta en verklig person visa upp vårt Sverige. Det skall bli otroligt intressant och se vad det är för jobbansökningar vi får in, för det är ett riktigt jobb vi erbjuder, säger Yvonne Arentoft.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
18 oktober 2018
Säljare till Stockholm City Conference Centre
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Australienresor söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
På nytt jobb