Annons:

Airbnb – nya riktlinjer inom städning och rengöring

De nya riktlinjer är avsedda att hjälpa värdar och gäster att resa på ett säkert sätt när samhällen gradvis öppnar igen, skriver Airbnb i ett pressmeddelande. I maj kommer riktlinjerna att lanseras och kommer att innehålla specifik information om förebyggandet av COVID-19.

Systemet:

Riktlinjerna innefattar användning av personlig skyddsutrustning, såsom masker och handskar för värdar eller städare, samt för desinfektionsmedel som är godkända av tillsynsmyndigheter. Amerikanska Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rekommenderar 24 timmars väntetid innan tillträde, något som också kommer att appliceras.

Om värdar inte kan förbinda sig till Airbnbs rengöringsprotokoll, kan de alternativt välja en ny funktion som kallas ”Booking Buffer” för att skapa en vakansperiod mellan vistelser. Värdar kan förbinda sig att hålla sitt hem tomt under en viss period mellan vistelser, utan någon annan aktivitet än städning. Bokningar kommer att blockeras automatiskt under den tidsramen, för närvarande inställd på 72 timmar.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024