Annons:

Annons:

Danska Slopetrotter Skitours intar Sverige

Slopetrotter Skitours satsar på att hälften av deras gäster ska vara svenskar nästa säsong. Detta speglas även i företaget då firmans antal anställda på kontoret och guider nere i Alperna utgörs av större andel svenskar än någonsin.

Efter flera år med tillväxt i både Danmark, Norge, Sverige och Finland ser Slopetrotter Skitours möjligheter att växa ytterligare på den svenska marknaden. Med visionen om att bli Skandinaviens största skidresebyrå utmanas konkurrenterna på den svenska marknaden med prisstrategi, personlig rådgivning och ett utökat utbud av destinationer i Alperna.

– Vi satsar hårdare än någonsin på den svenska marknaden då vi vet att vi kan leverera en produkt med samma kvalité till ett lägre pris än andra aktörer på marknaden, säger Claus Bromer, Marketing Manager för Slopetrotter Skitours. Med vår prisgaranti kan vi garantera att vi alltid kan erbjuda ett lägre pris än våra konkurrenter då vi sänker priset om samma resa finns till ett billigare pris hos någon annan, fortsätter Claus Bromer.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA