Annons:

Lion Alpin öppnar egna hotell i Ischgl och St. Anton

Ännu en vinter har blivit lagd på is av Coronaviruset, men Lion Alpin har valt att lägga sin tid och energi på att förbättra och expandera sitt utbud av resor när vi inte kunnat genomföra vinterns program, skriver bolaget i ett pressmeddelande och fortsätter: När många andra fått bromsa är vi stolta över att kunna satsa och att äntligen kunna avslöja de två största nyheterna för nästa vinter!

Lion Alpin lanserar två nya resmål, St Anton och Ischgl som båda ligger i Tyrolen i Österrike och bjuder på högalpin skidåkning, moderna liftar, charmiga byar samt legendarisk afterski.

– Dessutom väljer vi att öppna egna hotell på dessa skidorter för att säkra så våra gäster får allra bästa tänkbara service. Detta blir våra första egna hotell i Tyrolen och vi ser verkligen fram emot att välkomna våra gäster till dessa två nya flagskepp i vårt utbud av egna hotell, säger Johan Edsler,  försäljningschef Lion Alpin. 

Båda hotellen har en genuin österrikisk charm och har bra läge bredvid pisterna med närhet till liftar och centrum.

– Vi ser fram emot att påbörja rekryteringen av alpernas bästa hotellpersonal för att erbjuda våra gäster en upplevelse utöver det vanliga, säger Johan Edsler, försäljningschef Lion Alpin. 

– Vi tror på en riktigt stark kommande vintersäsong och ser redan en enorm efterfrågan på nästa års resor. Vi har redan sålt mer än vad vi brukar sälja fram till juni månad under ett normalt år, säger Johan Edsler, försäljningschef Lion Alpin. 

En kommentar

  1. Felfinnar- Johan: Men ligger inte St Anton i förbundslandet Vorarlberg? Eller har orten flyttat till Tyrolen?
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024