Annons:

Rekordtidiga bokningar av nästa vinters skidresor till Alperna

Efter ett helt år med pandemi har marknaden för resor till Alperna nu vaknat ordentligt. Inför nästa vinter har bokningarna kommit in rekordtidigt hos STS Alpresor. -   Vi ser en stark trend de senaste veckorna med högt bokningstryck där högsäsongsveckorna snart är fullbokade, säger Nina Magnusson, marknadschef på STS Alpresor - Nordens största alpresearrangör, i ett pressmeddelande.

På grund av den stora efterfrågan har vi inför sportloven fått sätta in ytterligare direktflyg från Arlanda och Landvetter till Turin.  Exempelvis är redan tre flyg fullbokade under Stockholms sportlov (vecka 9) Arlanda – Turin.

Även i mars 2022 börjar flera veckor på våra mest populära hotell bli fullbokade. Att det bokar fullt så här tidigt på året har inte hänt i bolagets 45-åriga historia.

– Vi räknar med att vara tillbaka på normala bokningstal kommande vinter, vilket innebär mellan 30-och 40.000 alpresenärer, säger Nina Magnusson.

Redan i slutet av maj 2021 öppnar hotellen i Bad Gastein och Cervinia inför sommarsäsongen och från midsommar och framåt ser bokningsläget bra ut.

–  Vi har normalt 12.000 sommargäster i Alperna, och vi räknar med att nå ca 50 procent av den volymen denna sommar, säger Nina i pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.