Annons:

Amadeus söker startups i resebranschen

Det finns för få startups i den svenska resebranschen. Det menar Amadeus som tillsammans entreprenörnätverket Startup Weekend anordnar en hackathon för just resebranschen.

Förra året hamnade tio svenska startups på tidningen Wireds lista över de 100 hetaste startupföretagen i Europa, men inte ett enda hade med resor att göra. Detta vill Amadeus ändra på genom att anordna Amadeus Startup Weekend Travel Edition tillsammans med det globala entreprenörnätverket Startup Weekend.

På Startup Weekend Travel Edition, som anordnas den 12–14 maj i Stockholm, kommer deltagare från Skandinavien och övriga Europa att kunna utveckla och tävla med sin affärsidé, och samtidigt nätverka med ledande beslutsfattare och experter från branschen.

– Vi ser ett tydligt behov i branschen av fler entreprenörer och startups som utnyttjar ny teknologi för att komma på bra lösningar som förbättrar reseupplevelsen, säger Jesper Söderström, vd på Amadeus Scandinavia i ett pressmeddelande.

6 kommentarer

  1. Johan Magnus Eriksson: Uira Ramos!
  2. Thomas: bra hur anmäler man sig till detta
    • Anonym: Här kan man anmäla sig: http://www.up.co/communities/sweden/stockholm/startup-weekend/10412
    • Tatiana Solodko: Hej Thomas, Här är länken till Startup Weekend Travel Edition: http://www.up.co/communities/sweden/stockholm/startup-weekend/10412 Dessutom hostar vi på Amadeus Design Thinking Bootcamp dagen innan hackathon. Anmäl dig gärna snarast, om du är intresserad. Det kan bli fullbokat snart. http://www.up.co/communities/sweden/stockholm/startup-weekend/10685
  3. Åsa: Här kan man anmäla sig: http://www.up.co/communities/sweden/stockholm/startup-weekend/10412
  4. Ylva Furuskog: Stockholm...?
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024