Annons:

Annons:

Apollo öppnar ännu ett sporthotell, nu i Egyptien

Researrangören Apollo utökar inför vintern kapaciteten till Hurghada i Egypten och kompletterar med ett nytt sporthotell. I oktober öppnar Afrikas största sporthotell, Aqua Vista – powered by Playitas. Apollo har tillsammans med det välkända sporthotellet, tillika dotterbolaget, Playitas utvecklat hotellets service- och matkoncept liksom infrastrukturen för sport och träning, enligt ett pressmeddelande.

Efter de senaste årens framgångar med Playitas Resort och La Pared – powered by Playitas etablerar sig Apollo och Playitas i en ny världsdel. Aqua Vista riktar sig till både elitidrottare och vardagsmotionärer och är anpassat för året-runt-träning.

– Intresset för träningsresor har aldrig varit större och vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda våra resenärer ett omfattande träningsutbud av högsta kvalitet i Egypten. Vi har etablerat en infrastruktur på hotellet som få kan drömma om. En olympisk 50-meterspool i hjärtat av anläggningen, omgärdat av sportfaciliteter och utrustning i världsklass. Här finns något för alla, oavsett om man yogar, spelar padel, gymmar eller tränar inför ett olympiskt spel. Under ledning av Playitas-teamet blir Aqua Vista ett av våra bättre sporthotell, säger Daniel Giray, Nordisk sportchef på Apollo.

Aqua Vista – powered by Playitas blir ett av Apollos största och mest kompletta sporthotell och det tredje av researrangörens träningshotell under varumärket Playitas. Moderhotellet Playitas Resort ligger på ön Fuerteventuras östkust och systerhotellet La Pared – powered by Playitas på öns västkust.

– Tillsammans med Apollo har vi etablerat vårt väl fungerande sportkoncept på Aqua Vista. Att hotellet får labeln ”powered by Playitas” innebär en garanti för hög nivå på allt ifrån service, sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Gäster som tidigare har besökt Playitas och La Pared kommer att känna igen mycket, även om Aqua Vista blir helt unikt, säger Markus R. Kempen, Managing Director på Playitas.

Aqua Vista – powered by Playitas är idag Apollos bäst bokade hotell i Egypten och researrangören förväntas öka antalet resenärer till Egypten med mer än hundra procent – vilket är de största volymerna sedan 2011.

Om Aqua Vista – powered by Playitas

Hotellet rymmer en nybyggd 50-meters olympisk pool, Afrikas största hotellgym på över 600 kvadratmeter och ett stort utomhusgym med Crossfitbox – allt utrustat med nya maskiner för både styrka och kondition. På hotellet erbjuds dagligen ledarledda träningspass i allt från yoga till funktionell träning. På Aqua Vista finns även nybyggda tennisbanor, tre padelbanor, fyra badpooler och närhet till hav och strand. Här finns också närhet till ett familjevänligt vattenland med mängder av vattenrutschbanor, ett spa med bastu, jacuzzi, massage, hamam och en skönhetssalong. Snorklingen och dykningen är i världsklass.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019