Annons:

Annons:

Apollo börjar resa till Lesvos

Nu öppnar Apollo upp för resor till Greklands tredje största ö Lesvos som ligger i östra delen av Egeiska havet. En grekisk nyhet som erbjuder genuina och autentiska upplevelser och karakteristiska hotell, enligt ett pressmeddelande.

– Vi utökar ständigt vår portfölj i enlighet med vårt DNA som bygger på det genuina, äkta och lokala. För oss är det viktigt att ge våra kunder möjlighet att komma nära resmålet och att med alla sinnen ta till sig värdlandet. Lesvos erbjuder ett orört Grekland och vi ser fram emot att kunna erbjuda en ny semesterupplevelse i Grekland i sommar, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo i ett pressmeddelande.

Lesvos ligger i östra Egeiska havet och är en orörd och autentisk ö med rik historia, kultur och möjlighet till bra sportaktiviteter. Naturen är varierad med lummiga pinjeskogar, olivlundar, karga berg och en oexploaterad kustremsa. Havet är kristallklart och stränderna många.

På Lesvos är tempot lugnt och invånarna gästvänliga. Sedan många år tillbaka har Apollo erbjudit resor till Lesvos från Norge och kundnöjdheten har de senaste åren utvecklats till den högsta i hela Apollos Grekland.

I öns pittoreska hamnbyar, bergsbyar och i huvudstaden Mytilini finns otaliga familjedrivna tavernor, ouzerior och caféer. Apollos 16 hotell på Lesvos är belägna i Plomari, Petra, Molyvos och Anaxos. Sommaren 2020 öppnar Apollo även upp nya koncepthotell på ön: ett Apollo Mondo Local, Maria, och ett Apollo Mondo Boutique-hotell, Porto Plomari.

– Lesvos två Mondo-hotell – Boutique och Local, är utvalda med stor omsorg och speglar väl Lesvos kontrastrika själ och karaktär. Det eleganta Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari, med sin unika design och autentiska känsla. Det varma och familjeägda Mondo Local-hotellet Maria med sin lokala förankring och öppenhjärtliga kontakt med gästerna. Unika hotell som kommer att addera stort värde till kundernas semesterupplevelse på Lesvos, säger Nina Hornewall.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.