Annons:

Annons:

Upptäck Göteborg på cykel med ny app

Appen för smartphones ska hjälpa cykelturism med sina guidade turer på svenska och engelska, den ska så småningom kompletteras med promenadturer.

Appen består av två olika turer med ett antal stopp på vägen. För varje stopp finns en berättande text som man antingen läser själv, eller lyssnar till. Hela turen tar ett par timmar men det går bra att starta och avsluta när som helst, eller ta turen i etapper. Turerna i appen är:

Guldkorn i Göteborg (ca 10 km). Genom de centrala delarna av staden som passerar några av de stora sevärdheterna som Slottsskogen, Feskekôrka, Poseidon och Trädgårdsföreningen. Totalt 12 stopp.

Längs Älven (ca 14 km). Upptäcksfärd längs båda sidor av Göta älv som spelat en viktig roll i Göteborgs historia. Turen stannar vid bland annat Röda Sten, GöteborgsOperan och Sannegårdshamnen. Totalt 15 stopp.

Gothenburg Guides är gratis att ladda ner och finns för både iPhone och Android på svenska och engelska. Och den fungerar även offline.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019