Annons:

Nile Air börjar flyga från Arlanda till Egypten

Egyptens näst största flygbolag etablerar sig på Stockholm Arlanda Airport och erbjuder för första gången en direktlinje till Kairo. Med start i mitten av juni flyger Nile Air två gånger i veckan mellan de båda huvudstäderna, enligt ett pressmeddelande.

Det egyptiska flygbolaget Nile Air satsar på den svenska marknaden och etablerar sig på Stockholm Arlanda Airport. Lagom till midsommar lanserar de en ny direktlinje till Kairo, flygbolagets första europeiska flyglinje. 

Den nya tillgängligheten blir ett viktigt tillskott till Arlandas befintliga destinationsutbud och är efterfrågad av både av näringslivet, semesterfirare och de som reser för att besöka familj och vänner. 

Sverige och Egypten har långvariga handelsrelationer och Egypten är en viktig handelspartner till Sverige. Ett antal stora svenska företag är för närvarande engagerade i Egypten och erbjuder fler än 15 000 jobb på den lokala marknaden. Egypten är dessutom ett populärt resmål för svenska turister och under normala omständigheter tar Egypten årligen emot ca 100 000 svenska turister.

Kommentarer är stängda.

Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024