Annons:

Annons:

Apollo förlänger samarbete med Kit4Kids

Apollo förlänger samarbetet med leverantören Kit4Kids - som erbjuder en tjänst som innebär att man kan få exempelvis barnmat och blöjor levererat direkt till hotellet.

Apollo förlänger samarbetet med Kit4Kids; en tjänst som innebär att man i förväg kan beställa exempelvis välling, barnmat och blöjor hemifrån och få direktleverans till hotellet.

– Vår uppgift är att göra det så enkelt som möjligt för våra resenärer, så att de kan fokusera på att njuta av sin semester. Därför är vi mycket glada över det fortsatta samarbetet med Kit4Kids som vi vet kommer underlätta resandet för många familjer, säger Jennie Boström, PR och sociala medier-ansvarig för Apollo i ett pressmeddelande.

Familjer som reser med barn upp till 12 år får en rabattkod i välkomstbrevet som ger 10 procent rabatt på Kid4Kids utbud. På grund av tullregler går det inte att använda tjänsten på resor till Dominikanska republiken, Egypten, Indien, Indonesien, Mauritius, Mexiko och Turkiet.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
18 oktober 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Australienresor söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
På nytt jobb