Annons:

Annons:

Apollo förlänger samarbete med Kit4Kids

Apollo förlänger samarbetet med leverantören Kit4Kids - som erbjuder en tjänst som innebär att man kan få exempelvis barnmat och blöjor levererat direkt till hotellet.

Apollo förlänger samarbetet med Kit4Kids; en tjänst som innebär att man i förväg kan beställa exempelvis välling, barnmat och blöjor hemifrån och få direktleverans till hotellet.

– Vår uppgift är att göra det så enkelt som möjligt för våra resenärer, så att de kan fokusera på att njuta av sin semester. Därför är vi mycket glada över det fortsatta samarbetet med Kit4Kids som vi vet kommer underlätta resandet för många familjer, säger Jennie Boström, PR och sociala medier-ansvarig för Apollo i ett pressmeddelande.

Familjer som reser med barn upp till 12 år får en rabattkod i välkomstbrevet som ger 10 procent rabatt på Kid4Kids utbud. På grund av tullregler går det inte att använda tjänsten på resor till Dominikanska republiken, Egypten, Indien, Indonesien, Mauritius, Mexiko och Turkiet.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
RK Travel Group söker reseproducenter
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Vi söker en ny stark kollega!
Sista ansökningsdag:
4 september 2018
Recruiting in Gothenburg
Sista ansökningsdag:
7 september 2018