Annons:

Annons:

Apollo köper Xtravel

Apollo ökar sin satsning på sport-och träningsresor genom att köpa skid- och surfresearrangören Xtravel.

Från och med idag, den 4 oktober, så är skid- och surfresearrangören Xtravel en del av Apollo.
Xtravel får enligt ett pressmeddelande i och med affären ”en stabil plattform och större möjlighet att vidareutveckla sina skid-och surfresor till en ännu bredare publik”.
För Apollos del innebär köpet ett tillskott till sin sportprodukt samt en ökad specialistkompetens.

– Detta är en affär helt i linje med vår satsning på sport- och träningsresor där vi idag är väldigt starka genom vårt sub brand Apollo Sports samt vårt specialistbolag Golf Plaisir, säger Peter Browall, Sverigechef på Apollo

Eric Asmussen, Xtravels vd och grundare:
– Efter 13 spännande och lärorika år så har vi nu fått denna fantastiska möjlighet att bli en del av en större researrangör som Apollo. Med massor av kunskap och ett gigantiskt nätverk så kommer Apollo hjälpa oss utveckla Xtravel med ännu fetare resor till ännu fler människor på nya marknader utan att för den delen tappa känslan av att man reser i små grupper med familjen eller polarna, säger Eric Asmussen, Xtravels VD & grundare.

Xtravel flyttar med omedelbar verkan in på Apollos huvudkontor i Stockholm. Arrangören ska behålla sitt varumärke och sin personal.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018