Annons:

Annons:

Apollo lanserar Live a little-resor till… Destination Okänd

Visst har du hört talas om den gamla goda tiden då man packade resväskan och åkte ut till flygplatsen i hopp om att fynda en resa till en spännande destination? Det är inte längre ett fint minne från forntiden! Nu inför Apollo den äventyrliga destination-okänd-resformen och kallar det för *Live a little-resor.

Från och med idag kan Apollos modiga kunder boka en resa och låta ödet bestämma var i världen de hamnar. Det enda man själv kan styra över är vilken vecka resan kommer att avgå.

– Med dessa resor vill vi utmana våra kunder att våga ta steget ut i det okända, att öppna upp för nya äventyr och upplevelser, att Live a little! Det är en suverän möjlighet att hamna på en plats man annars kanske inte besökt, att hitta nya smultronställen, att slippa välja och bara njuta!, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Kunderna väljer själva vilken nivå av våghalsar de vill vara, antingen betalar de 2000 kronor och hamnar precis var som helst i Apollos ordinarie utbud eller så betalar de 3000 kronor och är garanterade att hamna på ett hotell med minst 4 stjärnor. Destinationen förblir dock okänd fram tills senast 14 dagar innan avgång.

Live a little-resorna kommer att avgå från Arlanda, Landvetter och Kastrup mellan veckorna v16 -22 och v37-42 – bokningen stänger 35 dagar innan avgång.

En kommentar

  1. IngenRobot: Kul att se att chartern sneglat åt bussresornas "hemliga resor", som funnits i massor med år. Eller skall vi helt enkelt bara se detta som en rebranding av deras "sista minuten" som nu jämförs med "hemliga resor"? Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA