Annons:

Annons:

Apollo lanserar resor till Marocko

Apollo drar igång resor till Agadir, Essaouira och Marrakech i Marocko i vinter.

Apollo ser en ökad efterfrågan på resor i vinter, främst på kortare distanser. Därför utökar arrangören nu sitt vinterutbud och lanserar resor till Marocko.

– Många söker sol och bad i vinter, men vill helst slippa alltför långa flygresor. Då är ett resmål som Marocko ett perfekt alternativ. Det ligger på bekvämt avstånd, bara lite drygt 5 timmar med flyg, och passar de flesta. Förutom sol och bad finns här bra shopping och en härlig och smått unik mix mellan gammalt och nytt. Dessutom är det mycket prisvärt att båda resa till och vistas i Marocko, vilket betyder att det inte behöver kosta en förmögenhet att lyxa till sin semester, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

Apollos resor till Agadir, Essaouira och Marrakech går under perioden februari till april 2017. Turerna kommer att gå från Stockholm och flygs av Apollos egna flygbolag Novair.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019