Annons:

Annons:

Apollo lanserar resor till Marocko

Apollo drar igång resor till Agadir, Essaouira och Marrakech i Marocko i vinter.

Apollo ser en ökad efterfrågan på resor i vinter, främst på kortare distanser. Därför utökar arrangören nu sitt vinterutbud och lanserar resor till Marocko.

– Många söker sol och bad i vinter, men vill helst slippa alltför långa flygresor. Då är ett resmål som Marocko ett perfekt alternativ. Det ligger på bekvämt avstånd, bara lite drygt 5 timmar med flyg, och passar de flesta. Förutom sol och bad finns här bra shopping och en härlig och smått unik mix mellan gammalt och nytt. Dessutom är det mycket prisvärt att båda resa till och vistas i Marocko, vilket betyder att det inte behöver kosta en förmögenhet att lyxa till sin semester, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

Apollos resor till Agadir, Essaouira och Marrakech går under perioden februari till april 2017. Turerna kommer att gå från Stockholm och flygs av Apollos egna flygbolag Novair.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018