Annons:

Annons:

Apollo och SOK utökar samarbetet

Apollo förlänger och förstärker sitt samarbete med Sveriges olympiska kommitté, SOK. Det framfår av ett pressmeddelande.

 

Apollo är sedan 2013 officiell olympisk leverantör av träningsresor och träningsläger till Sveriges olympiska kommitté, SOK. Tidigare har SOK använt sig av Apollos träningsanläggning Playitas Resort, men nu utökas samarbetet till att även innefatta Apollos träningsanläggning Cavo Spada på Kreta, där den blivande svenska OS-truppen ska samlas och träna inför vinter-OS i Pyeongchang 2018.

– Vi är mycket stolta över att få fortsatt förtroende från SOK och att vi får möjlighet att förlänga vårt samarbete. Att vår träningsanläggning Cavo Spada får stå värd för SOK:s tränings-och uppladdningsläger inför OS i Pyeongchang är ett verkligt kvitto på den höga standard vi eftersträvar, säger Peter Browall, Sverigechef Apollo.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Haman Scandinavia söker Key Account
Sista ansökningsdag:
24 november 2019
Manager Cities + Tours
Sista ansökningsdag:
24 november 2019