Annons:

Annons:

Apollo fördubblar Dubaisatsningen

Apollo fördubblar sin volym till Dubai och Förenade Arabemiraten inför vintern 2016/2017.

Förra året lanserade Apollo Dubai som charterresmål (vilket Travel News skrivit om tidigare). Nu fördubblar arrangören volymen till Dubai och Förenade Arabemiraten inför nästa vinter.

– I samband med förra årets lansering av Dubai förstärkte vi också den nya synen på charter vad gäller flexibilitet, bekväma flyg och högkvalitativa hotell. Nya kundgrupper fick upp ögonen för oss och succén var ett faktum, säger Jennie Boström, PR & sociala medier ansvarig för Apollo i ett pressmeddelande.

Utbudet av hotell har också utökats i med två Apollo Mondo-hotell, ett i grannemiratet Ras Al Khaimah och ett i Fujairah.

 

2 kommentarer

  1. K Olausson: Blir så trött på att charterbolagen skriver att de har charter resor till Dubai när de i verkligheten bor i något av grannemiraten och gör en utflykt till Dubai. Det är faktiskt falsk marknadsföring.
    Svara
  2. Mandy: Innan man funderar på att semestra vid kusten i UAE längs Khor Fakkan, Fujairah och Al Aqqah föreslår jag att man googlar på: Fujairah spill from oil and tar (tjära), Fujairah pollution from oil and tar...... Har hört om förorenade stränder , olja och tjära samt lukt av bensin i Fujairah och längs kusten vid Khor Fakkan, Fujairah och Al Aqqah. När jag googlar finner jag artiklar om olja som släpps ut nattetid av tankbåtar, som befinner sig i havet utanför denna kustremsa. Detta kan påverka hela kuststräckan vid Khor Fakkan, Fujairah och Al Aqqah. Föroreningarna kan göra att man varken kan bada eller använda stranden längs denna kust.
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018