Annons:

Annons:

Apollo skapar Ladies trip med Martin Stenmarck

Apollo inleder ett samarbete med bröderna Martin och David Stenmarck, som står bakom showen ”Ladies night”. De skapar nu en tjejresa till Playitas i höst. Frågan är vad Diskrimineringsombudsmannen säger.

Apollo säger sig ha skapat ”en unik reseupplevelse för enbart tjejer” i samarbete med Martin och David Stenmarck. Ett glas bubbel på kvällen ska kunna kombineras träning på dagen.

– Det här är ingen vanlig träningsresa. Det här är en feelgoodresa med fokus på att njuta och ha det riktigt bra. Vi saknar helt enkelt den underbara och varma stämningen som alltid infann sig under Ladies Night kvällarna och vi vill på den här resan försöka återskapa den magin igen, men denna gång i ett lite mindre och personligare format, säger Martin Stenmarck i ett pressmeddelande från Apollo.

Flera artister och idrottspersonligheter ska med på resan och hjälpa honom.

Resan går till Playitas på Fuerteventura den 27 september och är en vecka lång.

I pressmeddelandet skriver Apollo att man har ”skapat en unik reseupplevelse för enbart tjejer”. Travel News ringde upp Diskrimineringsombudsmannen, DO, för att fråga om det är lagligt att utesluta män.

– Vi måste göra en ordentlig utredning för att kunna säga om det är fråga om diskriminering. Det handlar om hur man blir behandlad. Om man till exempel som kille inte får boka resan kanske det är fråga om diskriminering, säger DO:s pressansvarige Clas Lundstedt till Travel News.

Apollos pressavdelning meddelar dock att även om resan riktar sig mot tjejer är alla välkomna. Det går utmärkt att boka, oavsett om man är kille eller tjej.

Showen ”Ladies night” har tidigare anmälts men fallet har då avskrivits. Det ansågs inte som ett tillräckligt allvarligt fall av diskriminering.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019