Annons:

Annons:

Apollo släpper sommarresor – för 2017

Vill du till Grekland, Spanien eller Kroatien nästa sommar? Då kan du boka resan redan nu. Apollo har redan börjat släppa sina sommarresor inför 2017.

Apollo släpper de första resorna för sommarperioden 2017. Grekland, Spanien och Kroatien är destinationerna som nu går att boka inför nästa års sommar.

– Vi kunde helt enkelt inte hålla oss utan börjar alltså redan nu släppa en del av nästa års sommarresor, säger Jennie Boström, PR & sociala medier-ansvarig för Apollo i ett pressmeddelande.

2017 års sommarresor som går att boka nu avgår från Stockholm och Köpenhamn. Övriga resor och avreseorter släpps fortlöpande.

3 kommentarer

  1. Mandy: Vågar Apollo och andra arrangörer använda sig av SAS Charter kommande säsonger, med tanke på den pågående SAS strejken? Vågar kunderna boka resor om det är SAS Charter som flyger? Jag misstänker att många resenärer i fortsättningen kanske kollar en extra gång, vilket flygbolag som arrangören anlitar för kommande resor. Många har blivit brända och väldigt hårt drabbade av den pågående strejken, och önskar troligen ej riskera att återigen hamna i en sådan situation. SAS Flygstrejk borde göra undantag för SAS Charterverksamhet. SAS är ju i sig ett reguljärt flygbolag, inte ett Charterbolag. Svara
    • Gustaaf: Bra skrivet. Har precis kommit hem från Santorini och är väldigt tveksam till om jag bokar med SAS någon mer gång! Svara
  2. Mfandy: SAS PILOTER HAR FÅTT ETT AVTAL SOM GÄLLER 1 ÅR Vad händer om 1 år dvs 2017 när det är dags för nya löneförhandlingar med SAS Pilotfack. Kommer årets kaos med flygstrejker, strandade passagerare på orter där man har svårt att finna ersättningsresor med andra flygbolag, passagerare som missat kanske årets enda semesterresa? Vågar Apollo anlita SAS igen för Chater resor 2017? Vågar resenärer boka en charterresa 2017 om det är SAS Charter som utför flygningen? Själv kommer jag för all framtid att minnas årets SAS Pilotstrejk och undvika att boka Charterflyg med SAS , speciellt när det är dags för löneförhandlingar med SAS Pilotfack. Samma kaos som 2016, skulle ju kunna upprepas även kommande år. SAS CHARTERVERKSAMHET borde undantas från ev. kommande strejker för all framtid, när det är löneförhandlingar. Alltför mycket står på spel, både för Charterarrangörerna och framför allt för Chaterresenärerna. Det är inte mänskligt eller logiskt , ej heller försvarbart att utsätta dessa parter för det som skett den gångna veckan. Reguljära flygresenärer som drabbas av strejker till reguljära flygresemål där det finns ett antal alternativ för att boka om sin flygresa, drabbas ju också av ev. strejker, men har trots allt helt andra förutsättningar och möjligheter att finna alternativa transportsätt. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019