Annons:

Annons:

Apollo tar ett nytt steg i sin contentsatsning

Idag rullar Apollos sommarkampanj med en ny typ av engagerande rörligt material igång. Kampanjen har tagits fram i samarbete med byrån Tillsammans Sthlm.

Den ny kampanjen består av 40 olika reklamfilmer som riktar sig till Apollos fyra prioriterade målgrupper.

– Genom att skapa en stor mängd högkvalitativt innehåll som är helt anpassat för var och en av våra huvudmålgrupper tror vi att vi kan ta en tydligare plats gentemot våra två stora konkurrenter och bli mer relevanta än dem för resekonsumenten, säger Carina Kinnman, Apollos marknadschef Sverige.

Filmerna, som visar upp situationer och upplevelser som respektive målgrupp är intresserad av, har tagits fram för att ha ett långt hållbarhetsdatum och är enligt Apollo inte en del av någon traditionell kampanj. Filmerna kommer över tid att användas på egna hemsidan, i CRM (Customer relationship managemen) och i Apollos sociala medier.

Parallellt köps kontinuerligt plats i träffsäker och tydligt målgruppsorienterad media, skriver Apollo i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019