Annons:

Annons:

”BCD Travel bygger för framtiden”

Kristina Ahlfors är ny salesmanager på BCD Travel. Här svarar hon på Travel News på nytt jobbenkät.

Grattis till nya jobbet. Varför du tror du att de valde dig? 

Mina år i branchen i olika roller betyder säkert något. Har arbetat i resebranchen i hela mitt vuxna liv med olika uppgifter, bland annat resekonsulent,  resebyråchef, KAM och nu de senaste 12 åren med försäljning. Har också hunnit med att vara kund, och kommer närmast från Naturvårdsverket där jag bland annat arbetade med policyfågor som rör miljö i reserealterade frågor.

Vad gör dig till en bra Sales Manager?  

Jag ser möjligheter och är lösningsorienterad, tycker om att fungera som rådgivare som kan påvisa vårt värde för våra kunder. Har lång erfarenhet och ger konsultativt stöd i frågor så att de kommer att nå ett så kostnadseffektivt och hållbart reseprogram som möjligt.

Vad är det första du ser när du kommer in på ett hotell?

Jag hoppas att dom ser mig 😊, Gillar när det är lite liv och rörelse i lobbyn och det gör inget om det doftar kaffe och finns tidningar på borden, det är mysigt.

Vad skulle få dig att byta arbetsgivare?

Jag har inte bytt arbetsgivare speciellt ofta, och just nu känner jag mig väldigt nöjd med var jag befinner mig. BCD är ett företag som bygger för framtiden. Det ska vara roligt att gå till jobbet och det är viktigt för mig att vi delar samma värderingar, och ett respekterat varumärke spelar givetvis roll.

Besöksnäringen största utmaning?

De viktigaste frågorna för mig kretsar kring vår miljöpåverkan och hållbarhet inom reseindustrin. Det blev givetvis ännu mer aktuellt under min tid på Naturvårdsverket, där jag fick möjlighet att dyka lite djupare i dessa frågor. De ligger mig varmt om hjärtat och är oerhört viktiga och jag ser det som min uppgift att påverka min omgivning så mycket jag kan.

Varför ska man välja din affärsresebyrå?

Vi är ett starkt professionellt team med lång erfarenhet som hjälper företag att få ut det mesta av den tid de lägger på resandet, både hemma och ute på resan. Helt enkelt att resa smartare, dels genom kundanpassade reseprogram men vi utvecklar också produkter som underlättar för våra kunder att ta snabba, säkra och rättvisa beslut när det gäller resor.

Namn: Kristina Ahlfors

Titel:  Sales Manager

Familj:  Bor i Sollentuna med min make och vår tonårsdotter samt 2 ragdollkatter som styr hela familjen. Har också en utflugen bonusson.

Ålder: 57

Bor: Sollentuna

Senaste resa:  Italien, årligen återkommande med Beautiful Ladies. Fantastiskt koncept! Här får man njuta av det bästa som underbara Italien har att erbjuda.

Favorithotell: Det finns många pärlor därute, och jag är ganska flexiblel. Det blir avsikten med boendet som spelar roll. Ibland blir det ”favorit i repris” men ofta blir det också nya pärlor, vilket jag gillar.

Favoritfärjebolag:  Också beroende på avsikten med resa. Om vi pratar kryssningar så var MSC-Cruises i karibien med familjen en trevlig upplevelse.

Favoritreseapp: TripSource som är en del av mitt resande

Flygbolag som jag åker helst med: Det beror helt på vart jag ska, men gärna Skandinaviskt. Men givetvis det bolag som tar mig på bästa sätt dit jag ska,

Favoritdestination bortom min egen: Som en god vän utryckte sig; ”I haven´t been everywhere, but it is on my list!” Hur som helst,  jag tyckte Sydafrika var fantastiskt och åker gärna tillbaka.

Detta vet vi inte om dig: Hängiven hemmaodlare med eget växthus, och lite nördig på musikfronten, älskar alla former av musiktävlingar och då speciellt 70-80 tals musik. 

 

 

2 kommentarer

  1. Anonym: Grattis, you go Kristina!
    Svara
  2. Agneta Engström: Lycka till Kristina
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Sales Executive Leisure till Norwegian Air Shuttle ASA
Sista ansökningsdag:
30 november 2018
Säljchef Resia Företag Västerås & Eskilstuna
Sista ansökningsdag:
25 november 2018
Greek National Tourist Organisation seeks 2 local employees
Sista ansökningsdag:
26 november 2018
Vi söker Event Sales Manager till CWT MEETINGS & EVENTS
Sista ansökningsdag:
20 november 2018
Regional Säljchef Resia Företag Södra Sverige & Köpenhamn
Sista ansökningsdag:
25 november 2018